Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده موقت فائو در ایران بر هدف این سازمان برای کمک به ترویج مدیریت پایدار اراضی، احیای اراضی تخریب شده و خاک‌های فقیر تاکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از نمایندگی فائو در تهران، نمایندگی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران، در مراسمی به مناسبت بزرگداشت روز جهانی مبارزه با بیابان‌زایی و خشکسالی که به میزبانی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، حضور یافت و در این رویداد بر تعهد خود برای ترویج مدیریت پایدار زمین و احیای اراضی تخریب شده تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که در سازمان مدیریت آبخیزداری و منابع طبیعی برگزار شد، آقای الکساندر فدلوف، نماینده موقت فائو در ایران بر اثرات بیابان‌زایی و تخریب زمین و نحوه تاثیر آن‌ها بر افزایش خطر آب و هوای بد ناشی از تغییرات اقلیمی اشاره کرد.

نماینده موقت فائو در ایران با اشاره به شعار امسال روز جهانی مبارزه با بیابان‌زایی و خشکسالی «برخاستن از خشکسالی، با هم» تاکید داشت که دستیابی به این هدف منوط به رویکردی جمعی و تکیه بر کمک‌های اجتماعی است.

فدلوف در بخشی از سخنرانی خود با اشاره به رویکرد فائو گفت: فائو برای مهار اثرات منفی بیایان زایی و تخریب اراضی، راهبردهای مختلفی را در راستای احیای اراضی خشک و تخریب شده به‌کار می‌گیرد.

به گفته نماینده موقت سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد در ایران، فائو از راهبردهای متفاوتی برای احیای اراضی خشک و تخریب شده برای مهار اثرات اجتماعی، اقتصادی و محیطی زیانبار تخریب زمین و بیابان زایی استفاده می‌کند.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود تاکید کرد فائو و شرکای دیگر سازمان ملل که در حوزه «کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با بیابان زایی» فعال هستند، خود را به حمایت از اجرای این کنوانسیون در راستای افزایش تاب‌آوری در برابر تغییرات اقلیمی و خشکسالی، متعهد می‌دانند.

فدلوف در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت که فائو به عنوان نهاد پیشروی ملل متحد در زمینه ارتقاء و پیشبرد توسعه کشاورزی تاب‌آور بر یافتن راه‌حل‌های طبیعی برای رسیدگی به چالش‌های پیچیده و همچنین تأمین پایدار نیازهای ما تمرکز دارد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: فائو ، الکساندر فدلوف ، بیابان زایی ، توسعه کشاورزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فائو بیابان زایی توسعه کشاورزی نماینده موقت احیای اراضی بیابان زایی تخریب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز

ایسنا/البرز دادستان عمومی و انقلاب چهار باغ با اعلام اعمال قانون در ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی در معرض تغییر کاربری غیرمجاز، گفت: ۱۲ ویلای در حال ساخت تخریب شد.

به گزارش ایسنا، شاپور صفری روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت با بیان اینکه مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در حوزه قضایی چهارباغ در سال جدید با جدیت بیشتری در حال پیگیری است، گفت: با اعلام جهاد کشاورزی شهرستان مبنی بر تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۷۵ هکتار، اقدامات قانونی برای مقابله در همان مراحل ابتدایی اجرایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ با اعلام اینکه این تغییر کاربری‌ها در روستای «قوهه» بخش مرکزی در حال وقوع بود اضافه کرد: با حضور نماینده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد، کلانتری‌های تابعه و با همکاری شهرداری چهارباغ و ادارات خدمات رسان برق و گاز نسبت به اجرای تبصره۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات مقتضی به انجام رسید.

وی ارزش اراضی‌ که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده را نزدیک به ۳۴۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و در خصوص ۱۶۰ قطعه اعمال قانون شده متذکر شد: در خصوص دیوارکشی غیرمجاز ۱۶۰ مورد، ویلا و بنای غیرمجاز در حال ساخت ۱۲ مورد، دپوی مصالح ۵۰ مورد، استخر ۹ مورد، محوطه سازی ۴۵ مورد، اقدامات قانونی انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور